Πως να στολίσετε σωστά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!!!

Πως να στολίσετε σωστά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!!!

Ελάτε να φτιάξουμε παρέα το πιο όμορφο  χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε κάποια βήματα και αυτά με τη σωστή σειρά.  Είτε αποφασίσετε να αγοράσετε ένα φυσικό δέντρο ή ψεύτικο, το σημαντικό είναι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος ανάλογα με τη θέση που θα θέλετε να το τοποθετήσετε.

Εάν δεν θα σας προλάβαμε κάποιους και έχετε ήδη στολίσει μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας σε περίπτωση που κάτι δεν σας πήγε καλά με το στολισμό και να κάνετε μικροδιορθώσεις.

Βήματα για τον στολισμό 5……και….. ξεκινάμε!!!

  1. Βρείτε τη σωστή θέση για το δέντρο. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν χεριάζετε ακριβά στολίδια ούτε γνώσεις διακοσμητή. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας μόνο δυο η αρμονία και η ισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο και για αυτό η μεριά που θα τοποθετήσετε το δέντρο είναι το “Α και το Ω”.
  2. Κρεμάστε πρώτα τα λαμπάκια. Στον στολισμό ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, το πρώτο βήμα είναι να τοποθετήσετε τα λαμπάκια. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει με το δέντρο σας, ώστε το καλώδιο να μην φαίνεται. Φωτίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας από μέσα προς τα έξω θα του δώσετε μια πιο δυναμική εμφάνιση. Ξεκινήστε στη βάση του δέντρου και τυλίξτε προς τα επάνω, περιτυλίγοντας τα φώτα γύρω από κάθε σημαντικό κλαδί. Ξεκινήστε από τον κορμό και φτάστε μέχρι την κορυφή.
  3. Προσθέστε τις γιρλάντες. Μετά τα λαμπάκια, το δεύτερο πράγμα που τοποθετούμε στο δέντρο είναι οι γιρλάντες. Ξεκινήστε αυτή τη φορά από την κορυφή του δέντρου και σιγά-σιγά αυξήστε την ποσότητα της γιρλάντας.
  4. Κρεμάστε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Το τελικό βήμα στη διακόσμηση του δέντρου σας είναι να κρεμάσετε τα διακοσμητικά στολίδια. Κι εδώ όμως υπάρχουν κανόνες. Αρχικά, βάλτε στο δέντρο τα αγαπημένα σας στολίδια. Αυτά που θέλουν να φαίνονται περισσότερο και τους αξίζουν δικαιωματικά οι καλύτερες θέσεις. Στη συνέχεια, κρεμάστε τα μεγαλύτερα στολίδια, τοποθετώντας τα ομοιόμορφα γύρω από το δέντρο. Οι μπάλες που είναι μονόχρωμες είναι η κλασσική επιλογή. Αλλά δοκιμάστε να πειραματιστείτε με πολλά στολίδια, σε πολλά σχήματα και υφές. Κρεμάστε τα μεγαλύτερα στο κάτω μέρος και τα μικρότερα στην κορυφή. Συμπληρώστε γύρω από αυτά τα στολίδια με στολίδια μεσαίου και μικρού μεγέθους.
  5. Τοποθετούμε την ποδιά του δέντρου, την φάτνη, διάφορα διακοσμητικά που μας αρέσουνε , έναν Άγιο Βασίλη και ελαφάκια εάν έχουμε ή θέλουμε να αγοράσουμε. Επίσης μια υπέροχη ιδέα είναι και κουτάκια διαφόρων μεγεθών τυλιγμένα σαν δωράκια.

  Πως να στολίσετε σωστά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σας.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2022-12-03T10:11:05+02:00December 3rd, 2022|ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top