Πόσο θα μου κοστίσει να φτιάξω την ιστοσελίδα μου;

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται πολλοί στις μέρες μας . Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος που πρέπει να απευθυνθεί για να πετύχει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα για την επιχείρηση του.

Όταν βλέπει πως το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας μπορεί να είναι από 300 ευρώ μέχρι 5000 ευρώ για την ίδια ιστοσελίδα. Ποιος θα κάνει τη σωστή δουλειά αυτός με τα 300 ευρώ ή αυτός με τα 5000 ευρώ; «Ότι πληρώνεις παίρνεις».

Όσο περίεργη μπορεί να μας φαίνεται μια ακριβή προσφορά για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, άλλο τόσο πρέπει να μας προβληματίσει και μια πολύ χαμηλή προσφορά. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά κάποιους από τους παρακάτω παράγοντες.

κατασκευή ιστοσελίδων wordpress

Πως καθορίζεται το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας

Με ποιόν τρόπο γίνεται η κατασκευή της ιστοσελίδας;

Είναι το πρώτο πράγμα  που πρέπει να ρωτήσει ο πελάτης. Καλό είναι να έχει κάνει ο ίδιος μια έρευνα πριν καταλήξετε σε έναν. Όλοι έχουμε κάποιον φίλο ή συγγενή που «σκαμπάζει» πέντε πράγματα παραπάνω με τα τεχνολογικά και θα μπορούσε ίσως να μας βοηθήσει. Δεν είναι κακό λοιπόν να ζητήσουμε βοήθεια.

Θα πρέπει ο προγραμματιστής ή η εταιρία που αναλαμβάνει την κατασκευή να μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματα τα οποία ζητάει. Αν κάποιος λοιπόν χρησιμοποιεί κάποιο Custom  CMS  για να φτιάξει μια ιστοσελίδα, δικαιολογημένα θα ζητήσει αρκετά χρήματα παραπάνω από κάποιον που απλά στήνει ένα έτοιμο theme με κάποιο CMS.

Η καλύτερη υλοποίηση για μια απλή ιστοσελίδα  αλλά και για ένα απαιτητικό eshop ,είναι η κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress με δημιουργία αποκλειστικού θέματος.

Είναι η πιο «value for money» επειδή προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του πελάτη χωρίς να περιορίζεται από την λειτουργικότητα ενός έτοιμου theme. Η ιστοσελίδα είναι ταχύτατη, ασφαλής και η επεκτασιμότητα της είναι τεράστια.

Πόσο ασφαλής είναι η ιστοσελίδα;

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας είναι πολύ σοβαρός παράγοντας. Υπάρχουν πολλές  μολυσμένες ιστοσελίδες που εξαιτίας του τρόπου που είχαν φτιαχτεί ήταν πλέον αδύνατον να υποστηριχτούν και έπρεπε να φτιαχτούν από την αρχή.

Με ποιόν τρόπο θα είναι ασφαλείς μια ιστοσελίδα;

  • Τακτική συντήρηση ιστοσελίδας
  • SSL πιστοποιητικό
  • Εγκατάσταση της απαραίτητης προστασίας firewall στον server αλλά και μέσα στο CMS
  • Σωστός και ασφαλής κώδικας

Πόσο γρήγορη είναι η ιστοσελίδα;

Είναι σημαντικό η ιστοσελίδα μας να τρέχει γρήγορα και να μπορεί να διαβάζετε εύκολα από όλες τις συσκευές αλλιώς οι πελάτες μας θα φεύγουν και θα πηγαίνουν στους ανταγωνιστές μας .

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2023-06-03T14:02:34+03:00June 13th, 2021|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top