Έτοιμοι για την παραλία σε 15 μέρες με την Κετογονική Δίαιτα.

ΠΟΣΙΜΗ ΚΕΤΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ

Το καλοκαίρι ήρθε και σίγουρα πολλοί από εμάς έχουμε περιττά κιλά που δεν καταφέραμε να χάσουμε, άλλοι λιγότερα άλλοι περισσότερα όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας αγχώσει γιατί η Κετογονική Δίαιτα είναι εδώ για να μας απαλλάξει από αυτά τα κιλά και μάλιστα γρήγορα. Αλήθεια μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για την παραλία σε 15 μέρες;

Αρκεί τόσο μικρό διάστημα να έχουμε μια ικανοποιητική απώλεια βάρους και λίπους ?

Όλοι γνωρίζουμε ότι η απώλεια βάρους μας βοηθάει σωματικά και ψυχολογικά, ένα υγιές και σε φυσιολογικά επίπεδα βάρους σώμα δείχνει πιο όμορφο.

Ρωτήσαμε τον κ.Ιάκωβο Θεοδοσίου Ιατρό – Διαιτολόγο να μας αναλύσει τί είναι και για ποιους κάνει η κετογονική δίαιτα ( πόσιμη κετογονική). Ας δούμε όμως αναλυτικά τι μπορεί να μας προσφέρει και να σας επισημάνουμε ότι θα πρέπει πάντα να γίνετε με την παρακολούθηση Ιατρού – Διαιτολόγου.

Η πόσιμη κετογονική δίαιτα είναι μια από τις ισχυρότερες και αποτελεσματικότερες δίαιτες στην μείωση λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος που ελέγχει την κέτωση και το αποτέλεσμα ολοκληρωτικά. Η πόσιμη φάση γίνεται με την χρήση ειδικού πρωτεϊνικού, εμπλουτισμένου διαλύματος, στις ανάγκες που θα μας ορίσει η μεταβολική και η οργανική κατάσταση κάθε ατόμου.

Η δίαιτα αυτή μας εγγυάται ότι η απώλεια των κιλών που θα χάσουμε, είναι αποκλειστικά λίπος. Έχοντας την δυνατότητα ολοκληρωτικού ελέγχου της κέτωσης που δημιουργούμε μας δίνεται η δυνατότητα να ελέγχουμε πλήρως την δυναμική δράση της δίαιτας στην καύση λίπους στον βαθμό που επιθυμούμε και να είμαστε ασφαλείς.

Είναι η ιδανική λύση για άτομα που χρειάζονται μια πολύ γρήγορη απώλεια λίπους και βάρους.

Λόγοι που θα μπορούσαν να μας στρέψουν στην επιλογή της δίαιτας αυτής μπορεί να είναι τόσο υγείας, ευεξίας αλλά και αισθητικής.

Για ποιόν κάνει

Η Πόσιμη Κετογονική Δίαιτα είναι κατάλληλη για όποιον ενδιαφέρεται για έντονη και ραγδαία μείωση λίπους του οργανισμού του, τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους αδυνατίσματος ή και ευεξίας.

Επίσης είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν μια ανθεκτικότητα στο αδυνάτισμα από κακό μεταβολισμό ή κακό ιστορικό, πολλαπλών προσπαθειών ατελούς αδυνατίσματος ή αναποτελεσματικών χειρουργείων παχυσαρκίας.

Στο αδυνάτισμα καλύπτει όλες τις κατηγορίες διαταραχής βάρους (BMI) και λίπους. Από την απλή κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία. Επίσης είναι ιδανική για άτομα με αντίσταση στην ινσουλίνη.

Τα αποτελέσματα

Η αποτελεσματικότητα είναι περίπου μια μείωση της τάξεως 5-10% του βάρους σε πλήρες πρόγραμμα.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2021-06-12T11:29:30+03:00June 3rd, 2020|Αδυνάτισμα, Δίαιτες|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top