Υλικά:
- 1 – 1.500 κιλό μοσχάρι (στηθοπλευρές)
- 2 ντομάτες
- 4 κρεμμύδια ξερά
- 3 καρότα
- 1/2 κιλό μανιτάρια Πορτομπέλο λευκά
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γλ. μπούκοβο
- ελαιόλαδο
- λεμόνι
Διαδικασία:
Πλένουμε το κρέας και το αλατόπιπερώνουμε, βάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα μας και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει και να πάρει χρώμα. Έχουμε ζεστάνει νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας όταν το κρέας είναι έτοιμο (ροδοκόκκινο). Σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες (ανάλογα με τη σκληρότητα του κρέατος). Ετοιμάζουμε τα λαχανικά και τα ρίχνουμε στο βραστό μας κρέας 30 λεπτά πριν το βγάλουμε. Σερβίρουμε με αρκετό λεμόνι και μπούκοβο.
Leave A Comment