Μαρμελάδα Ρόδι.

Υλικά:

  • Χυμός φρέσκου ροδιού (3 ποτ.νερού)
  • Ζάχαρη ( 3 ποτήρια νερού)
  • 1/2 ποτήρι ρώγες ροδιού
  • 1 λεμόνι μόνο το χυμό του

Διαδικασία:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον χυμό ροδιού με την ζάχαρη να βράσουν, αφήνουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 20 – 25 λεπτά αφαιρώντας τον αφρό που βγάζει στην επιφάνεια. Μετά προσθέτουμε τις ρώγες ροδιού και τον χυμό λεμονιού , βράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (πόσο πηχτό το θέλουμε ή αραιό). Αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τα αποστειρωμένα βάζα μας . Διατηρούμε τα βάζα σε δροσερό μέρος.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2021-01-14T22:53:41+02:00January 14th, 2021|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top