Μπρόκολο αλα κρεμ με μανιτάρια και προσούτο.

Υλικά:

  • 600 γρ μπρόκολο
  • 500 γρ μανιτάρια φρέσκα
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος light
  • 8 φέτες λεπτοκομμένο προσούτο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια το μπρόκολο, το βράζουμε μέχρι να γίνει το κοτσανάκι του μαλακό και το σουρώνουμε. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα σφουγγαράκι , δεν τα πλένουμε γιατί απορροφάνε το νερό και φουσκώνουν . Τα  κόβουμε σε 3 με 4 κομμάτια το καθένα  και βάζουμε στο αντικολλητικό σκευος σκεπασμένα μέχρι να μαραθούν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε το βρασμένο μπρόκολο, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μια ελαφριά βράση. Σερβίρουμε ζεστό με προσούτο ως συνοδευτικό.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2021-02-12T18:19:44+02:00February 12th, 2021|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top