Ομελέτα φούρνου με ντομάτα, πιπεριές και τυριά.

Ομελέτα φούρνου ένα γρήγορο και θρεπτικό γεύμα για όσους κάνουν δίαιτα ή θέλουν κάτι γρήγορο να μαγειρέψουνε.

Υλικά:

  • Αυγά ως 6 ( 2 άτομα)
  • Πιπεριές χρωματιστές
  • Ντοματίνια
  • Παρμεζάνα τριμμένη
  • Φέτα ή αλλό τυρί της αρεσκείας σας.
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Ρόκα και ντοματίνια για το σερβίρισμα

Διαδικασία:

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί 16 εκ. με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.
  • Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός μαζί με αλάτι και πιπέρι.
  • Κόβουμε τα ντοματίνια, τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα αβγά.
  • Προσθέτουμε στο μπολ την παρμεζάνα και τη φέτα ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
  • Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να σφίξει η ομελέτα και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
  • Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε με ρόκα και επιπλέον ντοματίνα.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2020-10-10T11:46:43+03:00October 10th, 2020|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top