Πάμε σινεμά…….οι καλύτερες παιδικές ταινίες!!!! ΦΥΓΑΜΕ

Πάμε σινεμά.......οι καλύτερες παιδικές ταινίες!!!! ΦΥΓΑΜΕ

Η περίοδος των γιορτών είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε μαζί με τα παιδιά σας υπέροχες παιδικές ταινίες ή θεατρικές παραστάσεις. Τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τόσο τη δική μας αλλά και των γύρω μας, επιλέγουμε ταινία , αγοράζουμε τα ποπ-κόρν μας, τα πατατάκια μας και απολαμβάνουμε διασκέδαση.

Ας δούμε τις ταινίες που παίζονται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους:

 • Τραγούδα! 
  To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους, κάτι που πλέον μόνο εύκολο δεν το λες. Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη και τη φωνή στο βασικoύς ήρωες χαρίζουν ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης.
 • Spider – Man: No Way Home
  Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν.
 • Φεγγαρόσκονη
  Βασισμένο σε ένα από τα πιο δημοφιλή γερμανικά παιδικά βιβλία, το Moonbound αφηγείται την ιστορία του μικρού Πιτ, ο οποίος θα ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι μαζί με άλλους δύο θεότρελους τύπους, ώστε να σώσει τη μικρή του αδερφή. Ο Πίτερ και η ονειροπόλα μικρή αδελφή του Ανέλι, μετακομίζουν σε μια νέα γειτονιά και δέχονται bullying από παιδιά στο σχολείο τους. Όταν γνωρίσουν ένα σκαθάρι που έχει χάσει το ένα του πόδι , αποφασίζουν να το βοηθήσουν να το ξαναβρεί ακόμα κι αν χρειαστεί να πάνε στο φεγγάρι. Το ταξίδι τους ζωντανεύει επί οθόνης!
 • Ενκάντο, Ένας Κόσμος Μαγικός
  Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

πηγή ενημέρωσης για τις ταινίες

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2021-12-28T12:56:39+02:00December 28th, 2021|ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΙΔΙ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top