Παγωτό με μπανάνες και βούτυρο αμυγδάλου.

Μόνο με 4  συστατικά θα φτιάξετε ένα πλούσιο, νόστιμο και με απίστευτα κρεμώδες υφή παγωτό.

Υλικά:

  • 3 – 4  πολύ ώριμες μπανάνες κομμένες σε μικρά κομμάτακια
  • 1/2 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι 
  • 1/4 φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου 
  • 1/3 φλιτζανιού κρέμα με άρωμα καραμέλας (Delight κρέμα) 

Διαδικασία:

  • Κόβουμε τις μπανάνες και τις παγώνουμε για ένα βράδυ. Βάζουμε τις μπανάνες σε ένα μπλέντερ παγωμένες και τις κάνουμε πουρέ. (σιγά – σιγά εάν το μπλέντερ σας δεν είναι ιδανικό και για παγωμένα τρόφιμα ή παγάκια).
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  • Προσθέστε το βούτυρο αμυγδάλου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο.
  • Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με την κρέμα. 

Τοποθετούμε το παγωτό μας στην καταψύξη  για τουλάχιστον 3 ώρες.
Έτοιμο για σερβίρισμα και μην ξεχνάτε ότι είναι ένα παγωτό με υγιεινά συστατικά. 

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2020-06-12T10:38:28+03:00April 24th, 2020|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top