Υλικά:
- 2 αυγά
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- 300 γρ. πατάτες
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι κύμινο
- Λίγο μαϊντανό
- 1 μαρούλι και αντράκλα ή ρόκα ή χόρτα ωμά της αρέσκεια σας
Διαδικασία:
Βράζετε τις πατάτες σε νερό μαζί με το κύμινο, για περίπου 20 λεπτά. Βράζετε τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά. Κόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες. Ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε κύβου και ρίχνετε σε αυτές τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Καθαρίζετε και πλένετε τα φύλλα της αντράκλας και το μαρούλι. Ανακατεύετε με 3 κουταλιές της σούπας νερό το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα. Αναμειγνύετε τις πατάτες, τα κρεμμυδάκια και την αντράκλα και το μαρούλι με το dressing. Ξεφλουδίζετε τα αυγά, τα κόβετε σε έξι κομμάτια το καθένα και τα μοιράζετε στη σαλάτα.
Leave A Comment