Σαλάτα με σπανάκι,κινοά,φέτα ρόδι και σως με μουστάρδα & μέλι

Υλικά:

  • 100 γρ. μπέιμπι σπανάκι
  • 200 γρ. μαρούλι και άισμπεργκ
  • 1 φλ. κίνοα, 2 φλ. χυμό ρόδι
  • 2 κ.γ. αλάτι 
  • 2 φλ. σπόρους ροδιού
  • 150 γρ. φέτα
       

Για τη σώς:

  • 3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με εσπεριδοειδή
  • 6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.γ. ξερή τριμμένη Λουΐζα
  • αλάτι και πιπέρι 

Σημείωση: Ξεπλένουμε πολύ καλά το κίνοα τρίβοντας καλά με τα χέρια μας. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τον χυμό από το ρόδι το αλάτι και το κίνοα και βράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Το κίνοα θα έχει φουσκώσει και θα έχει ένα υπέροχο ροδί χρώμα. Τη σουρώνουμε και την αφήνουμε να κρυώσει

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2020-06-12T10:52:11+03:00April 24th, 2020|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top