Θεραπεία με υαλουρονικό – Γυναικεία υπόθεση

Είναι μια μη χειρουργική πλαστική αιδοίων χειλέων με υαλουρονικό όπου το ενέσιμο προϊόν χρησιμοποιείται για να προσθέσει όγκο στα μεγάλα αιδοίου χείλη. Είναι υαλουρονικό συνδυασμένο με αντιοξειδωτικό (μενιτόλη) και έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των παρενεργειών του υαλουρονικού όπως ή ερυθρότητα – οίδημα καθώς και στον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονών. Συμβάλει δε στην ενυδάτωση των επεξεργασμένων ιστών.

Ανάλογα με την ηλικία τη κάθε γυναίκας παρατηρούμε χαλάρωση σε πολλά σημεία του σώματός της, έτσι παρατηρούμε χαλάρωση και πτώση των αιδοίων χειλέων καθώς και απώλεια όγκου αυτών. Οι αλλαγές στην περιοχή αυτή μπορούν να συνδυαστούν με το τοκετό και την εμμηνόπαυση. Κατά την εμμηνόπαυση γίνεται λόγω πτώση των οιστρογόνων και συνήθως παρατηρείται ξηρότητα, απώλεια ελαστικότητας και χαλάρωσης του κόλπου.

Εγγραφή στο newsletter μας

* indicates required

Με ενέσιμη τοποθέτηση υαλουρονικού αναζωογονούνται τα μεγάλα αιδοίου χείλη και βελτιώνεται η ξηρότητα του κόλπου. Η θεραπεία (θεραπευτικό αποτέλεσμα) διαρκεί από 6 μήνες έως 1-2 χρόνια.

Ελάχιστες και σε μικρό ποσοστό είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειές που έχουνε αναφερθεί και είναι παροδικές:ερύθημα,οίδημα (πρήξιμο), πόνο, κνησμό,αποχρωματισμός ή ευαισθησία στην περιοχή.

Το κόστος της θεραπείας αυτής ανέρχεται στο ποσό των 225 ευρώ ανά σύριγγα. Ανάλογα την ηλικία (περί- εμμηνοπαυσιακές γυναίκες – μετά-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες) χρησιμοποιούμε το ανάλογο ενέσιμο .

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2020-06-15T23:09:53+03:00April 25th, 2020|ΓΥΝΑΙΚΑ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top