Υπέροχα νύχια…..happy valentines manicure

Υπέροχα νύχια.....happy valentines manicure

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που απελευθερώθηκε και η διασκέδαση να βγείτε με τον αγαπημένο σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν ντυθείτε, περιποιηθείτε και διαλέξτε και το πιο τέλειο μανικιούρ με καρδιές για το Happy Valentine ραντεβού σας.

Θα σας προτείνω τα πιο minimal, χαριτωμένα και super διακριτικά σχεδιάκια που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψετε. Είναι κατάλληλα ακόμη για μακριά ή κοντά νύχια.

Για να είμαι ειλικρινείς είναι τόσο χαριτωμένα που μπορείτε να τα επιλέξετε οποιαδήποτε  στιγμή ακόμα και για εσάς που δεν είστε φαν της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

νύχια μανικιούρ

Happy Valentine manicure

νύχια μανικιούρ

νύχια μανικιούρ

Ζητήστε από την ειδικό να σας κάνει την  βάση λευκή και ουδέτερη και μια μικροσκοπική κόκκινη καρδιά είτε σε ένα είτε σε περισσότερα νυχάκια. Μια άλλη  όμορφη επιλογή είναι να επιλέξεις και το κόκκινο χρώμα για να δώσεις λίγο παραπάνω ένταση.  Μπορείς να το δημιουργήσεις ακόμη και μόνη σου αρκεί να έχεις το κατάλληλο κόκκινο βερνίκι νυχιών και σταθερό χέρι. Θα σας δείξω αρκετά σχεδιάκια για να μπορείτε να διαλέξετε…….

Happy Valentine manicure

Happy Valentine manicure

Happy Valentine manicure

Happy Valentine manicure

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2022-02-08T10:25:32+02:00February 8th, 2022|ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top