Αναδόμηση προσώπου με σπιτική μάσκα.

Αναδόμηση προσώπου με σπιτική μάσκα.

με το πέρασμα του χρόνου η επιδερμίδα μας αρχίζει και χάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη της, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης. Για το λόγο αυτό είναι καλό σε αυτή τη  φάση που αρχίσουμε να παρατηρούμε τις πρώτες αλλαγές στην επιδερμίδα μας να την ενυδατώσουμε και να την περιποιηθούμε συστηματικά. Σας έχω μια εύκολη και σπιτική συνταγή κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για να μπορείτε όσο συχνά θέλετε να την εφαρμόζετε.

Μάσκα με Μπανάνα, γιαούρτι και μέλι….

Το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γιαούρτι έχει την ικανότητα να κάνει ήπια απολέπιση, να καταπραΰνει και να μαλακώνει το δέρμα,  το μέλι ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντας της λάμψη και σύσφιξη. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και περιορίζει την κοκκινίλα.

Ενώ η μπανάνα μειώνει τη λιπαρότητα, έχει αντιγηραντική δράση, ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής και τις μαύρες κηλίδες.

Θα χρειαστείτε:

  • 1/2 ώριμη μπανάνα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1/4 του φλιτζανιού γιαούρτι

Πως θα φτιάξετε την υπέροχη αυτή κρέμα για το πρόσωπό σας;

Λιώνουμε με ένα πιρούνι τη μπανάνα καλά, αναμείξτε τη με το μέλι και το γιαούρτι μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Εφαρμόστε τη σπιτική μάσκα σε όλο το πρόσωπο και αφήστε τη για 15 λεπτά. Έπειτα, ξεπλυθείτε με άφθονο κρύο νερό και σκουπιστείτε ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Για καλύτερα αποτελέσματα βάλτε για λίγα λεπτά τη μάσκα στο ψυγείο πριν την χρησιμοποιήσετε, η κρύα κρέμα θα  βοηθήσει στην καλύτερη σύσφιξη του δέρματος σας…..εφαρμόστε εάν θέλετε και κάθε μέρα.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2021-12-02T12:29:22+02:00December 2nd, 2021|ΟΜΟΡΦΙΑ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top