Τροφές για καλύτερο σεξ……για να δούμε τι λένε οι ειδικοί.

Τροφές για καλύτερο σεξ...…για να δούμε τι λένε οι ειδικοί.

Σύμφωνα με πολλούς γιατρούς, υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές, που σου εγγυώνται μέγιστη σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση εάν τις καταναλώσεις πριν τη σεξουαλική επαφή. Ψάξαμε και βρήκαμε ποιες είναι αυτές οι τροφές και για ποιο λόγο θα τονώσουνε την σεξουαλική μας επιθυμία, ζωή ή ένταση της ερωτικής μας σχέσης…..

Σύμφωνα με το άρθρο του www.webmd.com  οι τροφές που θα πρέπει να καταναλώσει κάποιος πριν το σεξ είναι οι εξής:

  • Στρείδια

Τα στρείδια περιέχουνε ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθά το σώμα σας να παράγει τεστοστερόνη. Αυτή είναι μια ορμόνη που παίζει μεγάλο ρόλο στη διάθεση και τη σεξουαλική σας ορμή.

  • Ρόδια

Είναι γνωστό ότι το ρόδι είναι ένα φρούτο γνωστό ως σύμβολο γονιμότητας και ενισχυτικό του σεξ. Οι ειδικοί λένε ότι η κατανάλωση χυμού ροδιού μπορεί να τονώσει τη διάθεσή σας, να βελτιώσει τη ροή του αίματος σας και να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας.

  • Σοκολάτα

Δεν είναι περίεργο που η σοκολάτα και ο ρομαντισμός πάνε χέρι-χέρι. Αυτή η γλυκιά απόλαυση συνδέεται με την απελευθέρωση σεροτονίνης, μιας ορμόνης που ενθαρρύνει τα συναισθήματα της ευτυχίας και της ευεξίας. Η τόνωση της διάθεσης που μπορεί να φέρει η σοκολάτα μπορεί να αυξήσει και τη σεξουαλική σας ορμή. Η σοκολάτα περιέχει πολλή φαινυλαιθυλαμίνη, μια χημική ουσία του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη λαγνεία και την αγάπη.

  • Αβοκάντο

Αυτό το κρεμώδες πράσινο φρούτο είναι γεμάτο με υγιή για την καρδιά λιπαρά και φυτικές ίνες που μπορούν να προσφέρουν διαρκή ενέργεια. Το αβοκάντο έχει επίσης βιταμίνη Β6, η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, μπορεί να παίξει ρόλο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, όπως η κόπωση, το φούσκωμα και η ατονία. Όλα αυτά θα μπορούσαν να διευκολύνουν τις γυναίκες να αποκτήσουν ρομαντική διάθεση.

  • Σπανάκι

Αυτό συνήθως δεν θεωρείται ως ένα σέξι λαχανικό. Αλλά μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική σας ορμή με περισσότερους από έναν τρόπους. Το σπανάκι  είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, ένα μέταλλο που μπορεί να ενισχύσει την τεστοστερόνη σας. Περιέχει επίσης σίδηρο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην επιθυμία, τη διέγερση, τον οργασμό και τη σεξουαλική ικανοποίηση, ιδιαίτερα στις γυναίκες.

  • Φράουλες

Είτε είναι βουτηγμένες σε σοκολάτα είτε με σαντιγί, οι φράουλες είναι ένα ρομαντικό και αγαπημένο μας φρούτο. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη σεξουαλική σας ορμή, να ενισχύσετε τη ροή του αίματος και να μειώσετε το στρες και το άγχος. Βοηθά επίσης το σώμα σας να απελευθερώσει περισσότερη ορμόνη που ονομάζεται  ωκυτοκίνη, γνωστή ως ορμόνη της «αγάπης» λόγω της σχέσης της με τη σεξουαλική διέγερση και τον οργασμό.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2021-12-29T11:57:18+02:00December 29th, 2021|ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top