Για τη βάση
1 πακέτο μπισκότα DIGESTIVE με αλευρι ολικής άλεσης Δερμίσης
χωρίς ζάχαρη
Υλικά:
- 100 γραμ. βούτυρο λιωμένο
- 1 κ.σ. μέλι
Για τη γέμιση
- 750 γραμ. μασκαρπόνε
- 2 λάιμ ξύσμα και χυμό
- 50 γραμ. Canderel
Για το γαρνίρισμα
- 300 γραμ. φρέσκα κεράσια και άλλα κόκκινα φρούτα
Διαδικασία:
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε μπολ. Περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και το μέλι. Ανακατεύουμε και τα στρώνουμε στη φόρμα. Το παγώνουμε στο ψυγείο.
Βάζουμε το τυρί μασκαρπόνε σε μπολ. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λάιμ. Απαλά ανακατεύουμε τα υλικά. Απλώνουμε την κρέμα στη βάση μπισκότου. Στρώνουμε την επιφάνεια. Το παγώνουμε για 2 ώρες. Για να σερβίρουμε, λιώνουμε τα μισά φρούτα στο μπλέντερ με λίγη ποσότητα Canderel.
Γαρνίρουμε το cheesecake με τα φρέσκα φρούτα. Σε κάθε πιάτο απλώνουμε λίγη σάλτσα φρούτων.
Leave A Comment