Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος ακολουθώντας Κετογονική δίαιτα.

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος ακολουθώντας Κετογονική δίαιτα.

Μπορεί να είστε λίγα κιλά και όμως να έχετε κυτταρίτιδα , κοιλίτσα ή ψωμάκια ;;; Για να αναλύσουμε και να δούμε τι μας προτείνει ο ειδικός.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα έντονο αισθητικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες. Το τοπικό πάχος όμως αφορά και τα δύο φύλα και τις περισσότερες φορές προκαλεί έντονο άγχος  λόγω εμφάνισης. Όταν μιλάμε για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος αναφερόμαστε στην συσσωρευμένη εναπόθεση λίπους τοπικά. Τα αίτια εμφάνισης της είναι: ορμονικά, κληρονομικά, διατροφή, τρόπος ζωής κ.α.

Οι αισθητικές εξωτερικές παρεμβάσεις για κυτταρίτιδα & τοπικό πάχος έχουνε μόνο παροδική βελτίωση. Η μοναδική και  μόνιμη λύση βρίσκεται στην μείωση των αποθηκών λίπους του οργανισμού μας.

Η κετογονική δίαιτα είναι η καταλληλότερη δίαιτα για τις περιπτώσεις αυτές γιατί δεν είναι μια απλή δίαιτα αλλά  αποκλειστική θεραπεία μείωσης λίπους ή διατροφική θεραπεία λιπόλυσης.

Είναι η δίαιτα που δημιουργεί στον οργανισμό μια ειδική μεταβολική κατάσταση που λέγεται κέτωση και μάλιστα επειδή προέρχεται μέσω της διατροφής λέγεται διατροφική κέτωση.

Κέτωση έχουμε όταν αυξάνεται η συγκέντρωση ουσιών στο αίμα που λέγονται κετόνες ή κετονικά σωμάτια. Οι κετόνες είναι προϊόντα που προέρχονται από την διάσπαση του λίπους στο συκώτι. Αυτό συμβαίνει όταν η διαθέσιμη συγκέντρωση γλυκόζης στα κύτταρα είναι πολύ μικρή και ο οργανισμός αναγκάζεται να χρησιμοποιεί το λίπος ως αποκλειστική πηγή καυσίμου.

Τα αποτελέσματα της είναι θεαματικά αρκεί όμως να την ακολουθήσετε κατευθυνόμενοι πάντα από ιατρό- διαιτολόγο με εξειδίκευση στην κετογονική διατροφή.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2020-07-13T10:05:04+03:00July 10th, 2020|ΓΥΝΑΙΚΑ, Δίαιτες|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top