Κάντε την πιο όμορφη εμφάνιση φέτος τα Χριστούγεννα!!

Κάντε την πιο όμορφη εμφάνιση φέτος τα Χριστούγεννα!!

Λίγες μέρες για τα Χριστούγεννα και θα πρέπει να αρχίσουμε τις προετοιμασίες μας όχι μόνο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα δώρα αλλά και για την δική μας εμφάνιση. Ας ξεκινήσουμε με ένα βασικό συστατικό για την επιτυχία που είναι η διάθεση μας,  να μην επιτρέψουμε σε όλα όσα ζούμε αυτό το διάστημα να μας χαλάσουνε την εικόνα μας αλλά και το εορταστικό σκηνικό.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με  χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ τι θα χρειαστούμε;

ΜΑΤΙΑ: Επιλέγουμε  ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις για την εορταστική λάμψη των ματιών μας . Για να αποκτήσεις το δικό σου γυαλιστερό αποτέλεσμα τόνισε με ένα highlighter σε σκόνη τα ζυγωματικά σου, την περιοχή κάτω από τα φρύδια σου και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου.

ΦΡΥΔΙΑ: Τα φρύδια βασικό σημείο στο πρόσωπό μας, ακόμα και μια απλή περιποίηση να τους κάνουμε, χτένισμα και συμπλήρωση κενών σημείων, μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες και εντυπωσιακές.

EYLINER: Μια μαύρη γραμμή eyeliner πάνω από το βλέφαρο, είναι μια τολμηρή αλλά ταυτόχρονα κομψή δήλωση που δεν χρειάζεται πολλά για να ολοκληρωθεί. Πάρε το αγαπημένο σου liner, κλείσε το μάτι και ξεκίνα να τραβάς τη γραμμή από την εσωτερική γωνία προς τα έξω και προς τα πάνω. Αν δεν έχεις πολύ σταθερό χέρι, δοκίμασε να κάνεις διακεκομμένες γραμμές κ ένωσέ τις μετά.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ: Τι πιο όμορφο από το να έχουμε όμορφα και εντυπωσιακά στολισμένα νύχια στις γιορτές; Επέλεξε ένα χρώμα και σχέδιο και δημιούργησε το πιο γιορτινό μανικιούρ.

ΚΡΑΓΙΟΝ: Επιλέξτε ένα κόκκινο σε απαλό ή έντονο και ξεχωρίστε…..

ΡΟΥΖ: Επιλέξτε τα ρουζ φυσικού χρώματος που απλά θα σας δώσουνε μια νότα ροδοκόκκινου αποτελέσματος.

Δεν ξεχνάμε το χτένισμα που θα επιλέξουμε:

  • Πλεξίδα
  • Χαμηλή αλογοουρά
  • Κότσος (νεανικός και ρομαντικός)
  • Μπούκλες
  • Κυματιστό ανάλαφρο
  • Ίσιο με αφέλειες

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2021-01-22T23:13:12+02:00December 20th, 2020|ΟΜΟΡΦΙΑ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top