Τα πιό όμορφα καλοκαιρινά χρώματα για τέλειο πεντικιούρ!

Τα πιό όμορφα καλοκαιρινά χρώματα για τέλειο πεντικιούρ!

Καλοκαίρι τα πέδιλα, τα σανδάλια και οι πλατφόρμες έχουνε την τιμητική τους, όλες θέλουμε να έχουμε όμορφα πόδια και υπέροχα νύχια με όμορφα χρώματα και σχέδια που θα αναδεικνύουν το πεντικιούρ μας.

Εάν έχετε κουραστεί από το γαλλικό πεντικιούρ και θέλετε έντονα καλοκαιρινά χρώματα σας  παρουσιάζουμε παρακάτω μερικές από τις πιο κλασσικές, αλλά και trendy προτάσεις σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις  για το φετινό καλοκαιρινό πεντικιούρ σας.

Άσπρα νύχια ποδιών για chic πεντικιούρ , επίσης, τα άσπρα νύχια ποδιών είναι ιδανική επιλογή και για νυφικό πεντικιούρ.

Οι ροζ αποχρώσεις βερνικιών είναι πολύ δημοφιλείς και στο πεντικιούρ, αφού αποτελούν την πιο girly και θηλυκή επιλογή για το βάψιμο των νυχιών για φέτος το καλοκαίρι.

Είτε πρόκειται για ένα nude ροζ ή για το baby pink και τη νέον απόχρωση του, το μανό αυτό μπορεί να δώσει στα νύχια των ποδιών μια γλυκιά και εντυπωσιακή χρωματική εικόνα.

Τα βερνίκια σε αποχρώσεις του μωβ και του φούξια είναι εξίσου μαγευτικά για τα νύχια των ποδιών. Δίνουν ένα παιχνιδιάρικο και έντονο χρώμα στο πεντικιούρ που τραβάει τα βλέμματα.

Αποχρώσεις του μπλέ με glitter ή σχέδια είναι αναμενώμενα το ιδανικό καλοκαιρινό χρώμα.

Μια γλυκιά και διακριτική ενδιάμεση στο ροζ και το πορτοκαλί απόχρωση είναι το ροδακινί. Ταιριάζει όμορφα και στα νύχια των ποδιών, προσθέτοντας χρώμα χωρίς υπερβολές.

Οι κοραλί αποχρώσεις, οποιαδήποτε απόχρωση του κοραλί κι αν επιλέξετε όμως, το πεντικιούρ σας θα είναι μαγευτικό και πολύ μοντέρνο.

Ροζ, λιλά, γαλάζιο, φυστικί και όλα τα ρομαντικά χρώματα στα μανό μπορούν να δώσουν στα νύχια των ποδιών σας ένα ήπιο χρωματισμό που θα τα κάνει μαγευτικά.Απαλά χρώματα  με παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο ύφος .

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2020-06-12T12:45:19+03:00May 25th, 2020|ΟΜΟΡΦΙΑ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top