Κρέμα Σώματος απαραίτητη φροντίδα!

ενυδάτωση- σώματος

Ενυδατώνετε το δέρμα σας καθημερινά;

Η ενυδάτωση είναι απολύτως απαραίτητη για την υγεία της επιδερμίδας σας. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν προιόντα ενυδάτωσης του δέρματος όχι μόνο για το πρόσωπο που δίνουμε οι περισσότεροι έμφαση αλλά και για όλο το σώμα.  Η ενυδάτωση προσφέρει πιο ελαστικό, πιο απαλό και πιο υγιές δέρμα, ικανό να αντιμετωπίσει την υπεριώδη ακτινοβολία, τη ρύπανση, τα βακτηρίδια, τις μεταβολές της θερμοκρασίας, τους μολυσματικούς παράγοντες, τη χαλάρωση και την πρόωρη γήρανση.

Το σώμα πρέπει να ενυδατώνεται έπειτα από κάθε ντους με ιδιαίτερη έμφαση σε γάμπες, χέρια και πλάτη.

Η κρέμα σώματος είναι μια παχιά, πλούσια σύνθεση που προσφέρει έντονη ενυδάτωση και περιέχει περισσότερο λάδι και μαλακτικό. Η λιπαρότητα που έχει, προστατεύει το δέρμα, κρατώντας την υγρασία που χρειάζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Λόγω της πιο παχιάς της σύνθεσης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να απορροφηθεί από το δέρμα.

Οφέλη της κρέμας σώματος

  • Βαθιά ενυδάτωση: Η κρέμα σώματος ενυδατώνει το διψασμένο σου δέρμα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα όπως το ξεφλούδισμα και η τραχιά υφή.
  • Ενισχυμένη θρέψη: Η πλούσια σύνθεση της παρέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες για ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα.
  • Ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας: Αιχμαλωτίζει την υγρασία που χρειάζεται το δέρμα σου, παρέχοντας ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.
  • Εντατική θεραπεία: Η κρέμα σώματος είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις πιο ξηρές περιοχές όπως είναι οι αγκώνες, γόνατα και φτέρνες, προσφέροντάς τους την απαραίτητη ενυδάτωση.

Η ιδανικότερη ώρα για να την χρησιμοποιήσεις είναι το βράδυ, γιατί της δίνεις περισσότερο χρόνο ώστε να απορροφηθεί.

Προτεινόμενα άρθρα

Share This Story, Choose Your Platform!

2024-02-13T11:56:43+02:00February 13th, 2024|ΟΜΟΡΦΙΑ|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top